Terugbetaling en retourneren

Retourzendingen zijn toegestaan indien goodiesgate.com uw verzoek binnen 30 kalenderdagen na levering ontvangt. Alle retourzendingen dienen volledig (alle originele verpakkingen en inhoud) door goodiesgate.com ontvangen te zijn binnen 14 kalenderdagen na autorisatie van de retourzending.

Om informatie over de garantie of een retourzending voor een defect artikel aan te vragen, neem contact met ons op met een beschrijving van de schade/defect en voeg foto's van het product bij om de verwerking van de retourzending te bespoedigen.

Terugbetalingen voor defecte of beschadigde producten zullen worden uitgegeven zodra het item is ontvangen door goodiesgate.com. Terugbetalingen voor defecte of beschadigde producten zullen worden uitgegeven zodra de klant contact heeft opgenomen met ons support team om ons te informeren dat het pakket is verzonden en het geretourneerde artikel is gescand voor retourzending naar goodiesgate.com.

VERANDERING VAN MENING / NIET DEFECT PRODUCT.
Over het algemeen bieden wij een 30 dagen retourbeleid, maar let op: sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd vanwege de staat waarin ze verkeren. Dit zal op de productpagina worden vermeld. Maak het product niet open als u niet van plan bent het gekochte artikel te houden. Alle retourzendingen moeten compleet (met alle originele verpakkingen en inhoud) en in werkende staat binnen 14 kalenderdagen na retourautorisatie ontvangen zijn door goodiesgate.com; voorafgaande autorisatie is vereist binnen 30 dagen na levering.

In geval van terugzending wegens verandering van mening, worden de verzendkosten voor de oorspronkelijke bestelling niet gecrediteerd en worden de kosten voor het terugzenden van het artikel naar ons niet gedekt.

Restituties zullen worden uitgegeven voor retourzendingen als gevolg van verandering van mening zodra het item is ontvangen door goodiesgate.com. Afhankelijk van de staat van het geretourneerde artikel, kan een gedeeltelijke terugbetaling worden gedaan. Terugbetalingen als gevolg van verandering van gedachten voor onze leden zal worden uitgegeven zodra de klant contact heeft opgenomen met ons support team om ons te informeren dat het pakket is verzonden en het geretourneerde item is gescand voor terugzending naar goodiesgate.com.

Annulering en terugbetaling:

Wanneer u een bestelling plaatst, hebt u tot 12 uur de tijd om deze te annuleren.

1- Uitwisseling
Wij vervangen alleen artikelen die defect of beschadigd zijn. Als u een artikel wilt ruilen, stuurt u ons een e-mail op hello@goodiesgate.com

2- Terugkeer
- Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
- Om uw product te retourneren, stuurt u ons een e-mail op: hello@goodiesgate.com

- Alle kosten in verband met de terugzending zijn voor rekening van de koper. U moet de verzendkosten betalen om uw artikel terug te sturen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

4- Terugbetaling
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Indien goedgekeurd, zal uw terugbetaling worden verwerkt en een krediet zal automatisch worden toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen.